Islam Religion Muslim Mind 21st Century The Way Of Life Books

Skim Online ? Perniagaan e dagang ? Perniagaan Internet ? Ingin Kaya ?

Skim Cepat Kaya ? Usahawan ? e dagang ? Tambah Pendapatan ?
Pendapatan Sampingan? Perniagaan ? MLM Perniagaan ? Usahawan Berjaya ?

Make Money The Chicken S$$$ Way, (Chicken Run Manual )

Manual Menjana Pendapatan Cara Ayam- (ayam dalam English = Penakut)

duit online

Anda taip sahaja duit online, ushawan berjaya, mlm online dan pelbagai lagi! Tentu anda akan bertemu ratusan malah ribuan laman web yang menjanjikan peluang dan cara membuat duit! Testimoni demi testimoni akananda lihat dipaparkan setiap satu menjanjikan langit biru, lautan tak bertebing. Skim cepat kaya, siapa yang kaya anda atau mereka!. Mungkin saya adalah seperti anda sebelum ini mempercayai mereka, mampu untuk mengajar anda cara dan metode untuk menjana pendapatan. Di dalam pencarian anda rasa anda perlu mengejar “Rahsia” Method dan pelbagai lagi bahasa pukauan yang mereka ini lakukan.

Guru, Mahaguru dan Master dunia Internet ini menjanjikan pelbagai cara untuk jadi kaya. Kursus mereka bermula daripada ratusan ringgit hinggalah kepada ribuan ringgit.

Tetapi tahukan anda? logik akal di sebalik semua ini?

1. Ad Sense?

Ya inilah kunci pendapatan Utama Majoriti mereka ini. mereka akan mengajar anda bagaimana menjana pendapatan melalui skim atau model ini. Tetapi tahukah anda bahawa pendapatan nya hanyalah kecil ! ciput! ya ! 0.0sesuatu , Bayangkanlah satu laman web yang mendapat layaran 500,000 orang pun hanya menjana USD 400.00 . TAK PERCAYAKAN ! itulah kebenarannya sekiranya traffic anda tidak betul.

Cerita ini telah di explotasikan secara besar-besaran baru- baru ini dengan manual, “the death of adsensekematian adsense.

Untuk mengetahui lebih lanjut click kematian ad sense di bawah;
kematian adsense
2 Skim Cepat Kaya.

High Yield Investment program, satu nama yang bagus dan gah menjajikan pulangan beratus percent di dalam satu jangka waktu yang singkat, anda percaya? sama sahaja, ianya hanya menguntunkna introducer anda sebelum sistem ini ditutup. Jangan putih mata, untuk maklumat lanjut sila baca rahsia penipuan internet.

Diatas hanyalah cebisan daripada beratus alasan dan riuan janji manis mereka. tetapi cerita yang paling menarik adalah seperti ini.

1. Anda Kaya 2. Anda Memegang Rahsia 3. Anda menjana pendapatan ratusan , puluhan ribu ringgit. 4. Anda Duduk goyang jari pakai tikus (tetikus)
Jika anda berada di golongan diatas sila jawab soalan saya dibawah ini;

1. Adakah anda akan pergi bercuti 2. anda akan lepak hiburkan hati 3. Anda beribadat sebab tak perlu risau pendapatan. 4. Anda menolong orang (kebajikan) 5. Anda Ikut Sunnah Rasul – Kawin 4 (lelaki jee)
Ha ha – diatas ini adalah sebahagian daripada pelbagai jawapan yang anda pasti akan buat untuk diri anda.

Jadi logik kah anda membuang masa sehari suntuk berceramah kesana sini, mengeluarkan buku rahsia cepat kaya dan pelbagai lagi dan mengenakan bayaran ratusan malah ribuan ringgit! Tepuk kepala tanya Ayam, ya masuk akal kah,

Ini lah diantara beberapa faktor dan kenyataan yang di keluarkan oleh kematian adsense, guru-guru dan tahap mahaguru ini telah kekurangan pendapatan di online maka mereka mulalah jana pendapatan offline.

Ikuti sambungan dan cara buat duit cara ayam penakut, kayakan dan dapatkan duit untuk diri anda dan bukan mengkayakan orang lain yang mengaku kaya!

Be a chicken, make money the chicken shit way, dont waste another dime and turn someelse into a millionaire, make money for your self.

Untuk membeli manual bercetak “Buat Duit Cara Ayam” hanya RM 15.00 Sila Email saya.

bersambung…………

Advertisements

Comments on: "Duit Online Realiti dan Kebenaran!" (9)

 1. camana nak beli Buat Duit Cara Ayam

 2. TOLNG EMAIL SAYA JLN JLN TEBAIK UNTUK MENCARI DUIT DALAM INTERNET DENGAN BETUL.

 3. Huhu ayam pun ayamlah 😀

 4. ayam boleh mengintai perempuan tak kalau boleh nak

 5. saya pengen tahu gmn caranya supaya cepat kaya?

 6. ayam pon ayam la janji leh kaya camna tuh??

 7. jadi bantulah kami untuk mendapat pendapatan sampingan ini..umpama orang yang introduce menguntungkan orang yang mendengar

 8. shahid abd aziz said:

  modal brape.syarat2 mcm mana

 9. tolong ajar saya untuk mendapatkan wang dengan cara mudah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: